DEFENDO
reális önvédelem

Priszler Tamás

Bemutatkozás

Budapesten születtem, nős vagyok, és van két kislányom.

Egész eddigi életemet átjárta a mozgás és a sportolás szeretete. Gyermekként én is kipróbáltam több fiús sportágat, kerestem a helyemet a különböző versenysportok között. Hamar rájöttem, hogy nem inspirál a győzelem és a helyezés fontossága, hanem mindig a küzdés jelentette számomra a kihívást. Családi vonalon megismerkedtem az ökölvívással, és mint annyi mindenki, én is végigjártam a tradicíonális keleti harcművészetek különböző formáit. Valamiért nem kötöttek le ezek a tevékenységek, mindig hiányzott a küzdelem valódisága.

Fiatalon elég intenzív életet éltem, az akkori hobbimnak köszönhetően sok időt töltöttem az éjszakában, és sok konfliktus megtalált. Fel kellett ismernem, hogy a korábbi harcművészeti tapasztalataim semmit sem érnek az utcán. Kerestem egy olyan rendszert, ami választ ad a mindennapok kihívásaira. Ekkor hívták fel a figyelmemet a Defendo-ra és ösztönösen éreztem, hogy ezt kerestem. 2009-ben megismerkedtem Zieber Károly-al, ő volt az, aki egyedi látásmódjával bevezetett ebbe a csodálatos világba, majd Magyar Attila vette át képzésemet. Attilának köszönhetem mostani eredményeimet, és teljesen megváltoztatta az önvédelemhez fűződő viszonyomat.

Folyamatosan képzem magam mentálisan és fizikálisan egyaránt, és célul tűztem ki magamnak a gyerekek képzéséhez szükséges Safe Kid vizsga megszerzését.

Jelenleg Nagykovácsiban várom sok szeretettel a Defendo iránt érdeklődőket, és garantálom az élményekkel teli, izzaztó tréningeket a saját biztonságuk érdekében.   
 

Aktuális

Edzések

Város Képzés Időpont Helyszín
Nagykovácsikezdőhétfő, szerda 19.00-20.00Gipiliga Fitness (Nagykovácsi, Kossuth u. 71.)

Elérhetőségek

Város: Nagykovácsi

E-mail: priszler.tamasdefendo.hu