DEFENDO
reális önvédelem

Lehóczky László

Bemutatkozás

Lehóczky László vagyok, 1983-ban születtem Kazincbarcikán, ahol jelenleg is élek.
7 éves korom óta aktívan sportolok. 22 évnyi röplabdázás után következett egy erős váltás, és elkezdtem megismerkedni a küzdősportok világával. Egy kis boksz, egy kis thai boksz, majd 2016-ban megjelent az életemben a Defendo.
Nagyon tisztelem a küzdősportokat és a harcművészeteket, és úgy gondolom, hogy a maga nemében mindegyik páratlan, mindegyiknek megvan a maga sajátossága, ahogy a Defendo-nak is az önvédelem területén. De fontos tisztában lenni azzal, hogy milyen céllal csatlakozik valaki egy rendszerhez. Én nem akartam ringbe szállni, mert tudtam, hogy ahhoz hamarabb kellet volna felkelnem. Egy olyan könnyen tanulható rendszert kerestem, ami reális képet ad arról, hogy miről is szól valójában az önvédelem, és ennek megfelelően készít fel mentálisan, fizikálisan és technikailag a „ZŰRÖS UTCAI HELYZETEKRE”. Én ezt a Defendoban találtam meg.  Számomra a Defendo egy életérzést és egy rendkívüli közösséghez való tartozást jelent.
2019-ben sikeres HT oktatói vizsgát tettem szervezetünk Nagyjai előtt, és az óta is rendszeresen részt veszek oktatói képzéseken, szemináriumokon a folyamatos fejlődés érdekében.
Nagyon örülök, hogy lehetőséget kaptam a megszerzett tudásomat továbbadni azoknak a hasonló gondolkodású embereknek, akiknek erre szükségük van.  
 

Aktuális

Edzések

Város Képzés Időpont Helyszín

Elérhetőségek

Város: Kazincbarcika

E-mail: laszlo.lehogmail.com