DEFENDO
reális önvédelem

Kreszán Zoltán

Bemutatkozás

Angyalföldön születtem és itt is nevelkedtem. Csibész egy kerület volt ez akkoriban és mi srácként büszkék voltunk arra, hogy mi is csibészek vagyunk. Szüleink rengeteget dolgoztak, így minket gyakran az utca nevelt. Szüleim nagyszerű ötlete volt ekkor, hogy ha ennyi energiám van, akkor sportoljak. Úsztam, kajakoztam, kosaraztam. Egész jól ment mindegyik, de végül nem tudott lekötni egyik ilyen jellegű sportág sem. Egy barátommal kitaláltuk, hogy menjünk el Kick-box edzésre. Ez már testhezállóbb volt számomra, végre bunyóztunk. Ezt a ninjutsu követte, ahol nagyon tetszettek az eszközök, a tradíció, és valahogy közel éreztem magam a ninjákhoz, mert ők is törvényen kívüliek voltak.

Kisfiam születése után egy családi trauma és a rengeteg munka miatt nehéz évek jöttek és a sporttól is átmenetileg eltávolodtam. Mikor aztán Bálintot elvittük egy SAFE Kid tanfolyamra, nem tudtam az edzésről levenni a szemem. Annyira megfogott, hogy le-föl járva mászkáltam körülöttük, míg rám nem szóltak egyszer, hogy indul egy felnőtt csoport, álljak be inkább oda. Egy percet sem gondolkodtam – nagyon tetszett az egész rendszer, keményen edzettem. Majd egy hónap múlva megkérdeztem az edzőnket: „tulajdonképpen mi ez, amit csinálunk?” Defendo. Nem hallottam róla korábban, de éreztem, jó helyen vagyok. Nagyon tetszett a realitása, a letisztultsága és az ebből eredő hatékonysága. Az egyszerűsége mellett ugyanis feltűnt, mennyire jól átgondolt és felépített a rendszer és hogy nem az ellenfél elpusztítása a cél. Nem volt megállás. Évek kitartó munkája után és rengeteg edzést, gyakorlást követően S.T.A.R. fokozatú Defendo, valamint SAFE Kid oktató vagyok.

Várlak szeretettel óráimon, ha fontos számodra az erőd és állóképességed növelése, ha reális és gyors önvédelmi technikákat szeretnél elsajátítani és mindezt egy összetartó, jó csapat segítségével.

Aktuális

Edzések

Város Képzés Időpont Helyszín
Budapest és Vidékfelnőtt/gyermek szemináriumok és magánoktatásmegbeszélés szerintmegbeszélés szerint
Budapest 13. kerületfelnőtthétfő, szerda 18.00-19.001134 Bp. Váci út 19. aTEREM
Budapest 13. kerületfelnőttkedd, csütörtök 18.00-19.301134 Bp. Váci út 19. aTEREM
Budapest 13. kerületOVI gyerekhétfő, szerda 17.00-18.001134 Bp. Váci út 19. aTEREM

Elérhetőségek

Város: Budapest

E-mail: kreszan.zoltandefendo.hu